Jobagent på fritidsjob.dk

Hvis du ikke synes, at der er nogle spændende ledige stillinger lige nu, eller du ikke kan overskue de mange valg, der er, kan det være en god idé at oprette en jobagent. Med en jobagent vil du nemlig automatisk få tilsendt en e-mail, når et nyt relevant job bliver slået op på fritidsjob.dk.

Der bliver hver dag oprettet mange forskellige jobs, og det kan nogle gange være svært at overskue. Dette hjælper jobagenten dig også med, da den kun sender dig relevante stillinger på baggrund af dine ønsker.

 

Det er nemt at oprette en jobagent!

Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger her på siden. Når du har gjort det, kan du taste dine ønsker inden for stillingstyper og geografi, og du vil herefter automatisk få en e-mail, så snart et relevant job bliver slået op.

Du kan også oprette en jobagent på baggrund af søgeord. Her matcher jobagenten de ord, du har indtastet med ordene i stillingsopslagene. Kunne du f.eks. tænke dig at arbejde som avisbud, kan du skrive ”avisbud” eller ”omdeler” i din jobagent.

Opret din jobagent i dag

Gør dig synlig i din jobsøgning

Det er ikke altid, at du finder et job ved at søge direkte. Det er derfor vigtigt, at det er synligt, at du er jobsøgende.

Læs mere