Tjekliste til ansættelse af fritidsjobber

Det kan være svært at komme i gang med at ansætte en fritidsjobber. Hvor skal man lede, hvordan leder man mest effektivt, hvordan finder man de bedste kandidater og hvordan sikrer man sig, at selve ansættelsesprocessen forløber gnidningsfrit? Vi har lavet en tjekliste, så I nemt kan komme i gang med at søge.

 

Kend jeres målgruppe. Det er vigtigt, at I er afklarede med hvilken type fritidsjobber i søger. Skal det være helt unge, eller må jeres fritidsjobber godt være fyldt 18? Målret jeres annonce efter det.

Lav en klar ansættelseskontrakt. Det er en god idé at have en strømlinet ansættelseskontrakt med klare aftaler, så der ikke opstår problemer senere i ansættelsesforløbet.

Opret en annonce på fritidsjob.dk. I er nu klar til at oprette jeres annonce! Sørg for at gøre det klart, hvad I søger i annoncen. Der er mange unge, der søger et fritidsjob, så det handler om at skærpe kandidatudvalget.

Udvælg jeres kandidat(er). Tag jer god tid til at kigge ansøgningerne igennem. Selvom en kandidat ikke virker oplagt, er det en god idé at svare vedkommende alligevel, i stedet for blot at skrotte ansøgningen. Ønsk personen held og lykke i sin videre jobsøgning – det styrker jeres brand!

Hold en jobsamtale. Til sidst skulle I gerne stå med at godt kandidatudvalg. Start derfor med at invitere de mest lovende til en jobsamtale. (se ’skriv et godt jobopslag & hold en god jobsamtale’).

Find den perfekte fritidsjobber hurtigt og effektivt

Fritidsjob.dk tilbyder effektiv og målrettet annoncering, der sikrer jer det bedst mulige kandidatudvalg.

Læs mere