Find den perfekte fritidsjobber hurtigt og effektivt

Som virksomhed har I en unik mulighed for at oprette en gratis annonce, så I kan nå ud til så mange potentielle kandidater som muligt. Fritidsjob.dk tilbyder effektiv og målrettet annoncering, der sikrer jer det bedst mulige kandidatudvalg. Hvad end I søger oplagte fritidsjobbere inden for butik, lager, kundeservice eller noget helt fjerde er vores platform nem og brugervenlig at benytte.

Tips til at oprette jeres annonce

Når I skal oprette jeres stillingsopslag, er der nogle oplysninger, der er gode at have på plads inden. For at annoncere så effektivt som muligt, er det en god idé at målrette opslaget med vores Jobagent i mente. Jobagenten er opsat, så den sorterer efter nøgleord og/eller geografi. Hvis I eksempelvis skriver ”avisbud søges” I jeres opslag, vil kandidater med ”avisbud” I deres Jobagent blive underrettet om jeres opslag, så snart I lægger det op. Ligeledes kan kandidater putte ”Aalborg” eller ”Midtjylland” e.g. i deres Jobagent, og de vil derefter modtage en notifikation, hvis opslaget passer til deres geografiske område.

 

For at oprette et stillingsopslag, skal vi bruge følgende oplysninger:

  • Virksomhedsoplysninger – navn, telefon og e-mail. Her kan I også uploade et logo.
  • Annonceoplysninger. Her specificerer I annoncetypen.
  • Annoncetekst og coverbillede. Dette er annoncens indhold. Vær obs. på at målrette jeres annoncetekst så meget som muligt for de bedste resultater.

Så snart opslaget er indrykket, vil det blive vist på fritidsjob.dk. Det er muligt at oprette flere opslag til samme stilling, hvis man søger fritidsjobbere forskellige steder i landet. Det er en god idé at gøre det geografiske område klar i titlen: ”Avisbud søges – København” e.g.

Indryk annonce her

 

Retningslinjer for indrykning af annonce

Som udgangspunkt kan alle virksomheder oprette en gratis annonce på fritidsjob.dk. Dog har 3F og HK myndighed til at udelukke eller modificere annoncer, der falder inden for den respektive fagforenings område. Virksomheder inden for 3F’s og HK’s område, der ikke har tegnet overenskomst for deres ansatte med det respektive forbund kan ikke annoncere på fritidsjob.dk.

Kend fritidsjobberens rettigheder

Fritidsjobberen har en række rettigheder, som I skal være opmærksomme på som virksomhed. Se hvilke her.

Læs mere

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jobpatruljen på 80 24 10 10 eller skrive til vores brevkasse.

Gå til brevkassen